O meni

DJ SANJin – Profesionalni Dj za vjenčanja, poslovne zabave i klubske party-je.

dj sanjin midzic rijeka weddings eventsDugogodišnje iskustvo i bavljenje glazbom veže se uz sve stilove i vrste glazbe (pop, rock, 60′s, 70′s, 80′s, 90′s, disco, dance, house, heavy, reggae, novi val i yu rock, domaća zabavna, narodna, klape, tamburaši, najnoviji svjetski hitovi moderne produkcije) te vrlo dobro znam zadovoljiti različite glazbene ukuse najstarijih i najmlađih uzvanika, a individualan i profesionalan pristup svakom paru, pojedincu i događaju garantira odličnu zabavu. Uvijek od početka do kraja pratim reakcije ljudi na glazbu te prema tome prilagođavam glazbene stilove. Unaprijed pripremljene play liste kod mene ne postoje. Naravno, posebne glazbene želje mladenaca koje nisu ograničene brojem, uklopim tijekom svečanosti u ukupan repertoar.

Vjenčanja vodim prema želji mladenaca (ulazak u salu, zdravice, prvi ples, torta, buket, najave) uvijek umjereno i dostojanstveno.

Do sada sam radio na više od 400 vjenčanja te preko tisuću  evenata i  party-a u hotelima, klubovima i raznim  prostorima na području cijele Hrvatske, u Sloveniji, Italiji, Švicarskoj i diljem regije.

Jedno od medijima najzanimljivijih vjenčanja na kojima sam radio bilo je vjenčanje McLaina Southwortha i Yasemin Denari,  na kojem je bio prisutan  suosnivača Google-a, Larry Page. Tada sam postao vjerojatno i prvi hrvatski Dj koji je sniman sa Google naočalama.

DJ SANJin >> Vjenčanje u Motovunu

(Jutarnji list)

Posjedujem kompletnu profesionalnu i vrlo kvalitetnu opremu (razglas / rasvjeta / dekorativna rasvjeta / rasvjeta za plesni podij / laser efekti, dim mašina …), a po potrebi sa mnom dolazi i tehničar zadužen za svjetlosne efekte koji će udovoljiti svim Vašim željama i svjetlom dekorativno obojati prostor onako kako želite, te ujedno i poboljšati ugodnom raspoloženju uzvanika i ukupnoj slici samog događaja. Ako netko ima veliko iskustvo i znanje, koristi pouzdanu opremu a uz sve to je vrlo točan i odgovaran prema poslu kojim se bavi, onda je to DJ SANJin.